Restaurant Duiven gezocht?

Restaurant Duiven gezocht, maar weet je niet waar je naar toe moet? Dan raad ik restaurant Nieuwe Tijd aan. Het is een restaurant waar je gezellig kan eten in een fijne sfeer met familie, vrienden of ander gezelschap. Met keuze uit verschillende gerechten afkomstig uit de hele wereld en een groot assortiment aan dranken, wijnen en bieren is er voor iedereen wat wils. Ook voor vegetariërs is er volop keuze. als je naar restaurant Nieuwe Tijd gaat, weet je zeker dat je een leuke avond tegemoet gaat!

In een gezellig restaurant waar je lekker kan genieten van verschillende wereldgerechten is restaurant Nieuwe Tijd een van de beste.

Wat kan je er zoal eten?

Bij restaurant Nieuwe Tijd kan je verschillende gerechten uit alle windstreken van de wereld proberen. Zo kan je er sushi eten in verschillende variaties. Variaties als de Maki, Uramaki en Nigiri gevuld met zalm, kip en garnalen.

Ook kan je ervoor kiezen om van de seafood bar te eten. Oesters, sashimi en verse poké bowls maken deel uit van deze bar.

Naast diverse voorgerechten zoals, carpaccio, broodjes met dips en soepen heb je ook een groot assortiment aan hoofdgerechten.

Ga je bijvoorbeeld voor gerechten van de A la carte die seizoensgebonden zijn of toch liever voor kleinere gerechtjes die je kan proeven uit steelpannetjes.

Je kan ook je eigen gerecht samenstellen door te gaan wokken. Zoals het bij wokken gaat kan je ook je eigen saus kiezen. Als laatste kan je vlees en vis gerechten krijgen van de teppanyaki en grill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *