Sporten in de sportschool

Het sporten in een sportschool is gemakkelijker dan thuis. Je hebt een begeleider en je hoeft niet zo veel te doen en kunt gewoon ervaren wat jouw sterkte is in de sport die je zelf gekozen hebt.

Het sporten in een sportschool is goed omdat je er niet zelf achter kunt komen waar het aan ligt of dat er iets mis is. Als je bijvoorbeeld merkt dat je een oefening verkeerd doet heb je een begeleider die het voor kan doen en je kan helpen. Daarnaast met een begeleider moet je toch naar de sportschool om daar je gewicht op te kunnen gaan halen, want met een begeleider gaat dat makkelijker dan alleen.

Het sporten in de sportschool is goed omdat je er niet alleen bent en het voor iedereen anders is. Je kan leren dat anderen bepaalde dingen doen die jij maar niet doet. En het is ook goed dat je een sportschool-abonnement hebt wanneer je gewicht graag wil verbeteren.

 

Sporten thuis

Dit doe ik alleen thuis en dat is omdat ik soms geen zin heb om de sportschool te bezoeken. Het nadeel is dat ik het niet allemaal thuis heb liggen wat het moeilijker maakt om bepaalde oefeningen die in de sportschool wel te doen zijn, thuis te doen.

Voordelen van thuissporten zijn dat ik makkelijk een oefening kan verzinnen en zelf de boel af krijgen. Je hoeft niet naar buiten zoals met sportscholen en je hebt alle materialen bij de hand, zoals bekertjes water en drink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *